Kenga e Selman Kadrise
I shkoj haberi kësaj Shqipnise,
Mej knue hatmet Selman Kadrise,
Pushke te madhe i dha Serbise.
Pushke te madhe na 'i ka dhanë,
Preu vojvoden qat kapetan.
Se Semani nau qokja n'kam.
Të Miliqi hi o kanë ,
Au qove zotni ja ban?
A u qove more zotni?
Po u qova o Selmani i ri.
Po u qova or Selman,
Kam qu gjinen me thirre mbrame,
Ku je kanë djalo qe s'je ardhë.
Qe Selmani tha s'mujta me dalë,
Kur ti thirrjet m'I ke qu
unë ne ship s'jam qillu.
Të tretën thirrje e kam marrë
Dhe qe zotni tek jam ardhë.
Q'ka po thotë Miliqi i pite,
Du me dalë unë me u shetite.
Jo ma anej se tej n'Muzhevine.
N'Muzhevine n'katundin Cerce,
Du me dalë me nxane naj peshk.
E Selmani çka i ka thanë ,
A të vijë me ty zotni ja bane.
A të vijë me ty more zotni ,
O çka t'bane lazem ty.
E Miliqi shka po bane
N'tesha e ngrada ish kanë veshe,
E murr pushken me gjithë rreth.
Edhe niskan me t'fillu,
Dhe gurajat i kanë trupu.
Ne Muzhevin kur janë dalë,
Qe Miliqi po e flete ni fjale.
Jam paqef tha o Selman.
O paqef tha jam qillu.
O s'po muj armet me'i qu.
Thotë Selmani ami mu.
Mi jep mu more zotni,
O se vijë rroktare me ty.
O çka te bane lazem ty.
O ja dha armet me gjithë rreth ,
Murre Selmani e po i vesh,
Pergjithmone i bajte me shnet.
Kane nise rrugën kanë t'fillu.
Thotë Selmani lume për mu
Shka Selmani ish tuj menu.
Kurrë m'a ne shtek s'më ka ardhë mu,
Këtë tradhtare unë me hjeksu.
Unë me hjek këtë tradhetare ,
Se shumë dam ka ba n'shqiptare,
Ka lane nanat pa djem të ri,
Nuset të reja ka kthy n'xhini,
Ka vra gjin tuj shku n'mulli
E qobane ka pre me dhi.
Neper djepa ka pre sabije,
Ah me singi ahi,
Si ne Kosovë edhe ne Boshjaki.
O Selmani çka po bane ,
Pese fysheke ne pushke po i lëshon.
Pese fyshek n'pushke o i ka leshu.
Dhe përpjetë niher ka gju.
Forte shkau iu ka ngrmu.
Pse me pushke Selman po lune,
Kqyre djalë se po me vret mu.
E Selmani ma ka mashtru,
Rruge e shtire ka qellu,
Me dalë kush me ba me na gju,
Unë për ty du me luftu ,
Kogja mirë m'a ka mashtru.
Tridhjete hapa nuk janë shku,
Dhe Selmani iu ka ngermu.
ju ngermu dhe i paska thanë,
kthehu knejna or tradhtare.
A e din ti sa ke vra shqiptare,
Shumë e nana ke lane pa djalë,
Shumë e gra ke lane pa fëmijë,
Shumë e nuse i ke kthy n'gjini,
ke vra gjin tuj shku ne mulli,
E qobane ke pre me dhi.
Ke pre edhe shumë sabije ,
Ne singi ahi, si ne Kosovë dhe ne Boshjaki ahi.
Ai Selmani çka po bane , pushken ne faqe po ma vnon.
O me te parën ne ballë ia ngjiti, tru e floke te tana n'zalle ia qiti.
E ka prite deri i ka dalë shpirti.
Për dy kambeve me duer ia ngjiti ,zhage ma ngrehi verrishtave ma qiti.
Oh ne verrishta po ma qet, ia dathe cizmet sa o kanë i nxete.
Ia murr pushken me gjithë rreth, lamtumire Miliq Kerste i thete,
Dil e vraje ti shqiptare apet.

O Selmani c'ka po bane n'katun te vete o hi o kanë,
Sadri plakut o za po'i bane.Miliq Kerstene e lash te vrane .
Të Sadri plaku koka hi;
O kum ni do djem ne mal oi ki ,
Me me ba me ta të shkojmë për Shqipni.
Sadri plaku çka ka thanë , hala nana s'ka ba djalë
Miliq Kersten q* del e vran.
Mos besofsh o mixhe i tha ti, shikoje vete pushken e tij
Krejt ne serm t'a paqa fale ty.
Sadri plaku çka i ka thanë , hiqmu dere more ti djalë .
Njezet robe ne ship i kam, me ba hyqmi vesh me marrë.
Le qe mue me pushkaojne por robije robte mi qojne.
Atëherë Selmani çka po bane , trup e trupe ne kufije po shkon.
Ngat kufinit kur o shku , o atje i kanë kallezu.
Me pase krahe me fluturu, gjallë n'atë anë nuk mun me pshtu.
O Selmani merzite o kanë dhe menu djali koka kanë.
Një daje ne Cerce unë e kam, o një daje tha m'ka qillu.
Pra te daja du me shku, qaren daja ma bane mu.
Ne male te Cerces paska shku, do qobane është taku.
Ne do qobane zatet ish kanë , a u kullosin o djem ua bane.
Hane kapak more drumtare. T'kujna jeni u ka thanë?
Njani tha jam i babes Rame. E Selmani gzue ish kanë!
Lumi unë bre te pasna daje. Daja jem kokë qellu,
Ti te shpia n'ven me shku, unë dhente kam me ti ru.
Të daja Rame ti me shku, thuj selam Selmani t'ka qu.
Shumë selam Selmani pot e bane, o do buke ka thanë me ma dhanë.
E ai djali çka po bane , se te shpia fill po shkon,
Baba Rame aty ish kanë , ai ish kanë tuje e mblue ji talle.
Djalit te vete çka i ka thanë, Ku i ki dhite biro ku i ke lane.
Edhe djali çka i ka thanë shumë selam Selmani pot e bane,
Shumë selam ai ty tka qu, o do buke ka thanë me ma pru,
o ish lodhe kambet e kishin lshu.
Atëherë Rama iu ka ngermu , shuj kopil mos u me rrej mu,
Ka tri ditë qe n'Shqipni ka shku.
Jo vallahi i tha o baba Rame, tuj rujt dhite ne male e kam lane,
Unë e ngjohe more nipin tonë.
Atëherë Rama çka po bane, ni boshqe ne dorë me buke e ka marrë,
dhe do djathe dhe po t'fillon.Ne male te Cerces fill po shkon.
Eh ne Selmanin zatete është kanë edhe ngryke ata janë marrë,
Bash qyshe merret nipi me daje.Se Selmani qa i ka thanë ,
Tej ne kufije unë jam kanë , ngate kufinit mue m'kanë kallezu.
Me i pase krahte me fluturu , gjallë n'atë anë nuk muje me pshtu.
Atëherë Rama çka i ka thanë , mos ki gajle nipash ia bane.
Mosi ki gajle or nipi i ri , se ka daja miqet ne Tutin,
I kanë lidhje me Shqipni , pa i therre ne kambe daja ne atë anë te shtine.
Tej ne shpi daja do të shkon me marrë kalin me samara,
Një temlik me shami te bardhe e tevdil daja te bane,
Pa nji there n'kambe daja te qone, e Selmani çka i ka thanë ,
Mos te vonohesh daje ia bane se po vjene e kush po me gjane.
Me pa Rama çka po bane, se ne shpi qeni nuk po shkone ,
Ne Vode n'Istoge shkue tek a kanë. Ranguliqit rajes n i ka thanë.
Sa don myzhde Rale me m'dhanë, për Selmanin q* t'a kam nxane.
Atëherë Rala çka i ka thanë , e vërtetë kjo mos më kanë,
Kryet e tanë në vend te tije te shkone.
E vërtetë tha kjo ka me kanë se n'male te Cerces e kam lane.
Me pa Rala atëherë çka po bane i'a dha myzhde njimidinare.
Shpejte ne sup kokan shku, komaniri bane kuku për mu.
Një xhanare këtu s'më ka qellu , krejt patrulla i kem qite me ru,
Sherr qai Rala ish kanë qillu, magazinat tha qelmi mu.
Kokan veshe dhe armatu e ne male te Cerces kokan shku.
Me pa Rama tash çka po bane, se ne shpi qeni po shkon.
E murr kalin me samar, nji temlik me shami te bardhe ,
Të Selmani fill po shkon.
Dhe Selmani i paska thanë , je vonu pak daja Rame.
Mos n'Istoge tutna je kanë, mos ne Istoge tutna je shku ?
Dhe për mu ti ke kallezu. Shuj bre nip Rama i ka thanë ,
jo atahen daja s'ta bane.
E Selmani i paska thanë pse sakicen daje e ke marrë,
Apo ngon or nipi ri , unë kur te kthehna prej Tutini,
du me i pre do thupra lejthi. Eh Selmani çka po bane
Vesh temlikun dhe shaminë e bardhe
E shkurte havalja ish kanë , i ra havalja deri ne kame.
Daja pushken ia ka marrë me nji lluge ia paska lane.
Hype ne kali dhe po t'fillojen.
Dhe Selmani po menon, me ba deka mu me m'ardhë
Me ba deka me m'ardhë mu, le qe vete unë kam me shku.
Po me deke i veshun si gru, tanë Shqipnise marrë kam mei leshu.
Atëherë Selmani çka ka thanë, nalma kalin daja Rame,
Du mu kthye pushken me marrë, daja kalin s'ia ndalon.
Njanen kambe ne toke ma qiti, kuku tjera n'prraqe iu koqite,
Daja i zi i suell sakice, cille daje tha zoti t'fikte për Miliqin nipin pe mbyte.
Edhe nihere i ra sakice , krahe e kofshe ia llomite edhe pushken ia grabite ,
Dhe me te perjete paska qite. Aty shkijet janë avite.
Edhe shkijet çka kanë thanë, qyshe Selmanin ti kështu me bame,
Kem pas qejf te gjallë me nxane, e me pa ata çka po bajne
Hype ne kali po ma qojne tu Serezi po ma leshojne
Me nji qebe po ma mblojne , gjithë njerezia po bane seri
Qyshe vojvoden e preu ky njeri, kem pas thanë se zen asqeri.

Naqallniku me pa çka po bane , te Selmani fill po shkon,
Qizme n'krye medet po i mshon, kallzoje vendet ka je kanë ,
Edhe buke Selman kush o t'ka dhanë, rënë me na kallezu,
Ne spital na kemi me te qu, kanë mjeket me te sheru.
Ne paq ymrin ke me pshtu e ne ship kem me te leshu me shku.
Fort Selmani po bane gajret, rrehke djali shahadet,
or qyfare mos te qofsha fale, shahadetin s'mun ma ndal
S'mundesh me m'shti njerëzitë ne qafe me i marrë,
Se kam mendjen me t'kallzu, i ka thanë ,unë shpirtin du me dhanë.
Të mbramen fjale ai po e flet , me prejti daja kuku medet ,
Me u ba mirë me hyqymet, ne katër anet e dhan radine.
O e preu daja more o Selman Kadrine.

Se ne atë kohe more a kanë Serbia, s'vonoje shumë more ka ardhë Shqipëria.
Si Shqipëri e e dina edhe vete u lirue populli krejte.
Nana e Selmanit po kanë o medet. Neper sakaqe vaj po bane.
Ma kajne nana, motra e bija , po ma kajne more shoqnia,
Gjame po bajshin miqaia.
Nana e Selmanit fort vaj po bane , a ka ba nana naj djalë,
Q* del e vret qat vllaun Rame.
A ka ba nana naj djalë si zana, oh pajton zemra nana.
Ia jap dhete o me gjithë dhi, ia jap hanin me mulli
Edhe tokën me tapi.
Kështu halla vaj po bane, Liman Beka qojka ne kambe.
Hajt halle e te paqa nane, as ni pare uk du me ma dhanë.
As ni pare nuk t'a du , Liman Beka ne ship o shku.
Të vllait Bajramit iu ka ngermu.
Qou Bajra he tungjate jeta, mos t'a lame soten për nesra
PerSelmanin mos t'na dhimbset jeta.
Të dy djemtë kokan que ne kambe, ditë e ejte ish kanë Pazar.
Shumë e hallku ne Pazar po shkojnë, në fund te Istogut prite paskan nxane.
Dikur Rama vjen me pajton, po vjen Rama ne pajton hi,
Shumë do hallk janë kanë mbas tij.
Tane qasi po tanë hafije , q* kanë pre shqiptare për shkije.
E aty te vojte janë kanë, Liman Beka përpara i ka dalë.
Haje hajde i tha o Rama i zi, ku ma kije staren Serbije.
Ku ma kije biro Kral Petrin, te fali zoti e te hanger dreqi.
O kanë gjithë Shqipnia për veti.
Liman Beka me pa q'po bane , nxuerr manxerren e n'krye po I mshon,
Pa pikë shpirti ma ka lane. Iu dok pak Bajramit e pret ne tjetrën anë.
Po e bajne për nishan.
Ngoni Hoxhe edhe ju haxhi, këta ne dhe kushe mos më shti,
Le ta shtine popi I zi, se popi I zi është oi tij.
Oh në vend te xhematit o tha hajt more kryqali shki.

Legjenda e Detit

Legjenda e Detit

Për ata qe humben jEten.
Dy fjale do them ne kasEte.
Mi prodhoi zEmra, vEte.
Smund te rri te bëj zehIr,
jam i gjAll, smUnd te rri shtrire.
Mendoj qe shprEh te vërtetën
për ata qe humben jEten
për ata qe humben shprEsen
e për ata qe u prene bEsen.
Për ata qe hUmben ditën
e për ata qe u trondIten
për ata qe nUk u rriten
për ata qe su gezUan,
për ata qe su martUan
e për ata qe humben grUan
për shegen qe humbi ftUan.
Për ato qe hUmben burrin
për ato qe humben nUrin
për ato qe humben nUsen
u mbEten stolite ne sunduq
kalamAke, faqekUq
pa rrItur, si burbUq
qe patën nenat mbi sUpe
dhe i humben përtej tUtje.
Për ato fOshnjet e njoma
për ato gezImet tona
për ato lule limOna
qe mblIdhen me napoleona.
Për ato nEnat e reja
qe zdInin ku i zu preja.
Për ata trimat te flAket
qe i lAne shendetin plakes
e i thanë mirupafshim nEnes,
me te drIdhurat e zemrës.
Për ata përtej qe prItnin
grUan , mOtren ,farefIsin
i prIten po nuk u sosen,
as vdIqen , as u varrOsen
i perpiu dallg e dEtit
po thuaj për qEjf te qejfit.
Për ata qe mbeten gjAll
dhe u tradhetuan me vAle
për ata kush i renkOi ??
I shikOj e nuk besoj!
I shikOj e nuk lotoj!
I shikoj e nUk renkoj!
Për ata qe gE skan prekur
E për ata qe skan te vdekur.
Për ata lisat e gjAte
qe e dhanë jetën një nAte
te rInjte fëmijë dhe gratë,
me te shumtit qenë vlonjAt.
C'pAte dorë dorë qe i fundose ?
Detin tOne pse e shgylose ?
C'faj te patën hallegjInjte
sidomos grAte dhe femite ?
Si guxOve i rexove , e pastaj nuk i ndihmOve ?
Ahh ti moj dOra kriminale
na u gjende sot ne hAlle.
HarrOve zoterine tënde
kur Ishe ne këto vende
kur erdhe me okupIme
ne te mbajtem me therrIme
ne te lame e te ngrOtem
dhe kur vdIqe te varrozem.
Ne te dhAme buke me gjell
e ne te dhame mish ne hEll
te mbAjtem ne shtepi brenda
si djali qe qan te nEna.
Ne te vEshem e te deshem,
por tAni si mund te heshtem ??
Gjeje vEte si e bërë,
ashtu siç e lave ndEre,
ashtu siç e njOme ,thAje
gjynAhun për vete , mbAje.
AAhh more vend i pa fat
pse kjo toke u be lugAt,
pse dita po bëhet nAte ?
Pse gjEthet po mbeten thate ?
Pse jeta shkon me merAk ?
Pse zIja shkon prag me prag ?
Pse sheshet po mbushen gjAk ?
Pse mAlet po ndizen flakë ?
Pse te vriten djEmt e ri ?
Pse te varrOsen fëmijë ?
JEta njeher të troket,
e pastaj s'ka me tjEter jetë.
Kush vrEte njeriun e vete,
çfarë fitOn , e shfAre humbet ?
Le të qAjne pleqte e mjerë,
skAne me lot , se u kan rrjEdh.
Kush do shenOj ne defter,
fAqen kush do na e rrjedh ?
Ndaj po presim te dal diElli,
çfarë e mirë do bie nga qiElli ?
Kush do fjAlen trashëgimi,
kur perciel babAi te birin ?
Kur do të fitOjme besimin,
kur me dorë po nxierrim sYrin ?
Ku është nisur kjo do shkOj,
do ze vEnd e do qëndroj,
do dal dIell e do ndricoj,
do gezOj kush do shpetoj,shpetofshin te gjIthe i shalla.
Do shembet për jEte e liga,
do vrIte dhuna dhe frika,
djAli do qafos babane,
cUpa do puthi mamane,
vellAi do të doje vellane,
e lIga do dalë menjan
ashtu siç e ka bërë bOta,
qe ka dal nga këto pOrta.
Ata qe se patën fat , do mbeten themel i Arte
do ngjIten lart e me lartë,
do cElen lule zambane,
do gdhEnden pllaka mermeri
me faqe kthyer nga diElli,
me shteg bAlli kthyer nga Vlora,
me shikim nga mAlet tona.
Për te gjithë ata qe rAne,
për te gjithë bIjet tanë,
me lUle do pershendesim,
si Yje te gjithë do shkrepen,
nuk u vrAne me njëri-tjetrin,
bashke e kAne tokën dhe detin,
bashke e perballUan qametin
dhe bashke e kanë te gjithë lezEtin.
Dhe ata qe nUk u preken,
me shpirt e zEmer u tretën,
dhe ata nUk i harroj
bashke do qaj e do kendoj.
Përsëri do celet kEnga,
përsëri do gezoj zEmra,
do gezoj babAi e nëna,
do hidhen vAllet e tenda
e do gjumOjne zilet e renda.
Do mbillet fUsha me grur,
nUk do këtë kufi dhe mur.
MAlet do të kenë blederima,
do kEt thulo vershellima
e kur te verdhoj trendelIna,
do lidhen nëpër shamIra.
Do ngrihen dyqAne prapë
do ket dIell , do ket vAp
do ket shI , do ket debOre
do ket dAsma e dasmore.
Do ket lulishte dhe pArqe
do ket dashurI dhe vargje.
Do dAlin politikane,
bUrra te urt ,babaxhAne.
Nuk do ket bUrgje , hasAn
do ket dhE kundershtar,
nuk do ket akUza shpifje dhe denime me medYshje.
Nuk do ket vjedje bagetIsh,
nuk do ket as sorolIsje.
Nuk do ket jallash shahish , sa te tu e sa te mit.
Do na hiqen alergjIte
me te bArdhe e me te zi.
Fati kishte disa grOpa,
fati kishte disa tOpa,
pa do bindet dhe eurOpa
qe nEve ja bëtë hopa.
--------------------------
Sigurisht do duhen vIte
te bëhen kEto arritje.
Me një qeveri te mIre
populli do ket deshIre,
te punoj te hA i qete,
se cili ne pune te vEte
e siç kalone ujte ne lUme
do bEhet pune e mbi pune,
do dal blEta te punoj
do ta sjell mjaltin te zgjOi.
At hEre me siguri
do të kemi dhe mbarresI
do të kemi zjarresI,
do të kemi dashurI,
do të kemi frym e lirI,
e halle madhja ShqiperI,
do ket ndEr , do ket lavdI
do ket dhE demokraci !!!

31-03-1997

G.Bani Feat. Clo D - Vetëm për një natë

Intro : G.Bani
Ëhë ... ëhë
Clo D ... Bani G ... N.j.n.v

Ref 2x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Verse 1 : G.Bani
Jo jo nuk më pëlqen sjellja jote tani më
Do të bëjë tepër mirë se një vajz më është shtuar
Por dhe ne u puthëm për një natë e qamë këtë
Mos më mbaj turi së koti sepse nuk jemi të martuar
Gocë qejf bëra un e qejf bëre ti
Po përse më shikon ashtu sikur ta kam bër me hile
E si kujton ti sis si mund të marr pak dashuri
Kur në mes të natës më çon zile moj debile
Lë lë lëri filmat lëri motër lëri djallëzit
U largova për jasht shtetit prandaj ti mos më prit
E di që ty të pëlqej un por un pëlqej peripecitë
E nga një kontinent në tjetrin të provoj vajza çdo ditë
Dhe të lutem largohu sepse ti pamjen po më vret
Kam ardhur bukur që t'ja kaloj e të njoh ndonjë simpatike
E meqë historia jote doli në gazet
Vajz ose çohu ose ik ulu në karrike...ke...ke.. .


Ref 2x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Verse 2 : Clo D
Haaarroje këtë numër dhe mos më merr në telefon
As mos fillo që të më thuash sikur ti bukur ja kalon
Por që ta dish diçka shum mir ma lov për ty smë bëhet von
Nuk më valon ça po kërkon a më dëgjon
ça po të them ti këto gjëra i ke gabim
Nuk ma ndjen se ke zën dashnor e po bën xhiro me makin
Ik edhe hidhe zgjuarsin vajz
Aty ku do të shkoj un në këtë çast të bukur fare
Me të tjera ja kaloj dhe nuk të mendoj jo
Ta kuptosh dhe vet mos mu hiq mua mendjeleht
Se të tilla sikur ti nuk i lëshon me seriozitet
Atë nat që ti më puthe isha tapë me fërrnet
Ky është vëtem një realitet një e vërtet
Ma bën tani po e tepron nuk ka lezet
Për ty ish një dashuri ndërsa për mua veç një set
Tamam si prova teknike
Tani që historia jote doli ne gazet
Vazj ose çohu të kërcesh ose ik ulu në karrike...ke...ke.. .


Ref 4x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Outro : G.Bani
Clo D ... G.Bani
Jua kishin thën se do ta ha...hahahaha...

G.Bani Feat. Sindi - Mikrofoni i Arte

G.Bani Feat. Sindi - Mikrofoni i Arte

Verse 1 : G.Bani
Eeedhe nje here ketu gati per lufte pozicion
Se gati jam gjithmon kur situata e kerkon
Ndermjet seteve jetoj se di a me kupton
Gjendem aty ku ka ritem por qe vajzave aksion
Qe gjithmon nuk me behet von nuk me behet von
Mos me jep keshilla sepse kam nja dy tre ton
Me makina dhe motorra xhiro deri naten vone
Bredhim edhe me mercedesa bredhim edhe me furgon
Berdhim dhe e dredhim dhe mileti degjon
Kur family eshte ne timon
Askush se parakalon
As horoskopi dhe filxhani nuk e parashikon
Eshte bani money dhe firmani tani nuk me ndalon
Dhe asnjeri s'me kalon
Kur vjen fjala per rap
Erdha titullin t'ju marr dhe t'ju tregoj kush eshte i pari
Ne mikrofon e kisha llafin dhe jo ne vrap
Dhe meqe nga publiku jam po ju kerkoj ato prej ari


2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte


Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Ky eshte stili im,ky eshte ky eshte stili im
Tani eshte vone per tjeter se G.bani dora vete
Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Come on put your hand up
Family is in the house
Sindi : My only mision is to make you to understand it.


Verse 2 : G.Bani


Ku kisha mbete
Kap mikrofonin qe nga mosha 16
Pret bilete per mrekulline tjeter
Asnje fenomen garente
Dhe u ngula ne kujtese
Per te thene se jam numri 1 do te ishte thjesht ngaterrese
Jam numri 1 2 3 4 edhe 5
Mjafton qe ta shikojme temen pak sa me kujdes
U bene te gjithe rapista edhe hapen nga nje thes
U bene te gjithe gangsterra edhe flasin per te zeze
Se nuk eshte loja nga goja po te merret goja nga loja
Sa do te doja te thoja
Nga bien tirana nga troia
Kur i ngarkoja bashkoja
Mbaj koken lart si shqiponja
Mos harroja si doja ndal pak pa pasoja
Ne keto troie harroje
Menyren tende vazhdoje
Menyren time per loje
Mesim per mesim ke nevoje
He pra thoje pranoje
Mos bej si gango se s'eshte loja
Kush nuk mund ta besoje le te vij qe ta provoje

2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte

Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Ky eshte stili im,ky eshte ky eshte stili im
Tani eshte vone per tjeter se G.bani dora vete
Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Come on put your hand up
Family is in the house
Sindi : My only mision is to make you to understand it.

2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte

Ky eshte stili im

G.Bani
- Ky eshte stili im

Intro :
Bani.G Yo
Emigrimi kush e ka provuar
Vetem ai mund te flas
Ju tjeter mund te kujtoni se nxjerrim para
Jemi si mbret jemi si princat
Po i themi detit daj Emigrimi...

Verse 1 : G.Bani
Qe nga femij i vogel pash sec ishte emigrimi
Kuptova se cfare roli luante nje leje kalimi
Por se kisha domethenien detyra e ka len ca
Ishte domethen dhe e imja qe t'ju fike
Shqiperi Greqi disa here ne ne dite
Disa here ne muaj disa here ne vite
Nuk ishte thjeshte se mu merzit jeta ne rubrike
Ishte syri im i majte qe kerkonte per ca drite
E hap diten i lodhur ne shtepi me dinamit
Bani G mos u merzit isha vetem 12 vjete
Midis rracistave te jetosh nuk eshte e lehte
Edhe jo nuk kan te drejte
Ata qe thon qe jashte nxjerr para dhe je si mbrete
Le ta provojne vete mesnaten e prish vet
S'kemi goj per kulete
Se shteti donte pare dhe kjo eshte realitete
Dokumentat ben te pasur qeverin me te vertete


Ref 2x : G.Bani
Ky eshte stili im , stili im , stili im
Stili i jetes qe mesova bam bam n'emigrim
Dhe Ky eshte stili jon , stili im , stili jon
Stili i jetes qe emigrimi bam bam na meson


Verse 2 : G.Bani
Kerkoj ndonje vajze vertet s'kisha portofole
Por te gjitha me shikonin si te isha jashte tokesore
Te isha nga shqiperia ish vendi komuniste
Nenat dhe baballaret thonin pse ishim te piste
Si tu shpjegonja vajzave per shqiperin e shkrete
Vertet ishim te varfer por ishim te vertete
Mes meje edhe vajzave qendronte nje mure
Se un isha ne kembe ndersa vajzat me veture
E lehte qe ta kuptosh dhe e vertet qe ta besosh
Puna s'ishte pastertija puna ishte xhepi bosh
Puna ishte dhe puna por dhe pune nuk ezistonte
Per Shqipetarin qe s'pranonte nga asnjeri ta ofendonte
Keshtu qe u detyrova te ngre zerin per shum gjera
Ki kujdes nga policia ki kujdes dhe nga gjilpera
U tha u be e eger befasisht ne trurin tim
Bani s'ishte faji jot jo nuk ishte faji im


Ref 2x : G.Bani
Ky eshte stili im , stili im , stili im
Stili i jetes qe mesova bam bam n'emigrim
Dhe Ky eshte stili jon , stili im , stili jon
Stili i jetes qe emigrimi bam bam na meson


Verse 3 : G.Bani
Ofendime arrestime ne buric nja 6 7 takime
Ne janar te '99 erdhi burgu ne jeten time
Qe nga qelia ime Bani po te flas Alo
Pershendes shoket e mi qe nga larg thonin Alo
Sa nena derdhen lote sa foshnje vetem mbeten
Dhe qajne sikur duan te mesojne te verteten
Per babain qe ka ikur dhe s'do vij me ne kete jete
E vrane kur kalonte ne kufi me pistolete
Ushtaret Kriminelat ... apo ....
Me vrane me ropen Fajtoret ku jane
Ky eshte emigrimi lufta per te mbijetuar
Mbetem dhe te papaguar sepse erdhem te paftuar
Nuk na kupton askush na u tha aty ne sy
Nuk na duan as ketu nuk na duan as aty
Prandaj dhe ta kuptoni se ndyshoni trurin tim
Bani G dora vete dhe ky eshte stili im


Ref 4x : G.Bani
Ky eshte stili im , stili im , stili im
Stili i jetes qe mesova bam bam n'emigrim
Dhe Ky eshte stili jon , stili im , stili jon
Stili i jetes qe emigrimi bam bam na meson


Outro :
Ca kujtoni e
Ketu flasim per fatin e miliona njerezve
Qe jetojn si skllever si ne
Ca jua hengri mendja se eshte loj
Jo jo nuk eshte loj kjo
Eshte jeta ime kjo
Eshte realiteti ky
Eshte emigrimi
Nuk linda keshtu un
Keshtu me beri jeta
Keshtu do te bej per te mbijetuar
Emigrimi me mesoj
Emigrimi na beri keshtu

Bani G Yo 2003
Dedikuar kurvave rracistave
Ju qifsha ropt...

G.Bani Feat. Mj.Xhelo – Ki kujdes

G.Bani:Tabela tregon kthes
shoferi eshte i lodhur shikon rrugen me pertes
mban timonin pakujdes
perpara nje ndertes
behet shkaku qe te vdes
se kishte fajin asfalti kishte pire ca te zeze
ne doni te keni jeten tuaj tregoni kujdes
mos e vrisni ne bese shokun kur takon penges
mos e beso dashnoren kur te thote do te pres pres
deri ne pese pese do te numeroj
edhe fytyren tende pergjithmon do t'a harroj
jo jo nuk e besoj se e ve dashurine ne loj
cdo gje me interes ishte e lehte qe t'a kuptoj
mesohu qe te mos mbash kot me kot njerezin ne goje
mesohu qe te mos te vene kot me kot njerezit ne loje
nuk e vleresoj miresine kur kuptoje
se e mira eshte e keqe dhe te keqen e deboj
te keqen e deboj po po te keqen e deboj


Mj.Xhelo:Ki kujdes ne rrethin shoqeror del i keqi ne mes
Dhe miku yt qe ke besim ka dy fytyra pa bes
Nuk e doni te miren se keni te keqen penges
Tani te gjithe mendojne si te te ndajne ne pjes
Asnje njeriu nuk i duhet ne je gjall apo po vdes
Ki kujdes veten tende mos u hap ne njerez se njerezit te duan vetem per interes
A e kupton ne kete bote qe ne jetojme sot vellai vellain nuk e respekton
Sepse ky eshte parimi i botes sone
Ky eshte parimi qe kjo bota jone beson mjafton
Mj a me degjon ne momente te veshtira qe te gjithe te lene ne balte anjeri nuk te ndihmon
Se njerezit aty duken ne momente te veshtira ti te miren po degjon
Apo e kam gabim jo nuk e besoj
A e kupton o shoku im qe njerezit sot nuk duan t'ia din
Prandaj asnjeriu nuk i kam nevoje.


Ref:Ki kujdes ki kujdes ki kujdes ki kujdes....


G.Bani:Eshte taman dicka si semundje eshte tamam dicka si sida
Te gjithe thone se u bene trima por te gjithe vrapojne nga frika
Te gjithe paguajne taksa te gjjithe vrapojne nga policia
Akoma ata qe kane policine neper shtepia
Te gjithe kerkojne para,dollar euro dhe leke
Te gjithe i luten zotit por e bejne me demek
Zoti i madh na shpeto njerezia ka shkalluar
Se bien akoma me poshte se vitin e kaluar
Bej dicka per ta ndaluar
Se do bjeri ne gremine
Por ju te gangsterave mendojne edhe shtepine
Refugjate ne athine
Domethene ki kujdes qe mos ta hash ki kujdes
Jetojme ne nje bote qe eshte gati te na vdes
Jetojme ne nje bote qe eshte gati te na vdes


Mj.Xhelo:Bej kujdes o shoku im
Kur te flasin edhe ne rruge mos u kthe prapa se do shikosh ti policine te fusin brenda dhe s'te japim asnje sqarim
Ki kujdes o shoku im
Mos u mpleks me qeverine mos u mpleks ti me shkerdhata ki kujdes mos bej gabim
Per te miren tend ki kujdes ti shoqerin
Se te fusin ne belara dhe s'dua ta din
E provova e burgun edhe te e zezen e pim
Provuam edhe kapshticen provuam edhe kakavin
E provova edhe jeten e nates me njerez qe ne jeten e tyre s'kish kuptim
Nate e dite vetem pime
E provuam edhe me vize qe te tjere as qe e din
Perkushtuar shokeve te mi qe jane ne burg edhe atyre qe kane vdekur dhe me s'do te vin.
Pra kujdes se te ndjekim ki kujdes kur te vim.


Ref:Ki kujdes ki kujdes ki kujdes............. .........

G.Bani ¬ Tani eshte vone

G.Bani – Tani eshte vone

Intro : Tani eshte von per ty
Bere gabim do ta paguash
Yo Yo
Eshte Bani
Bani G
Yo Yo
Eshte Bani
Tani eshte von

Ref : Tani me kerkon falje se gjoja je pendu
Per shkakun qe u ndame un me se kam degju
Tani eshte von genjeshter lexoj ne syt e tu
Sikur ta dija vajze moj se ca mendon per mu

Ne fillim te gjitha ishin mir por para disa kohesh
Fillove te mos me hapesh sinqerisht ti te largohesh
Fillove te dalesh xhiro neper disco te kerkohesh
Ne pasqyr te shikohesh dhe per ate te interesohesh
Bere hile te teperta me detyrove te bertase
Me shpull te ta plase sa her qe dilnim jasht pije dhe beheshe drrase
Ne mbasdite se nga shkonte
Keshtu qe respecti qe kisha per ty nisi te avullonte
Ajo qe ndjenja per ty pak nga pak te me kalonte
Derisa mu shpife fare
Pashe qe dashuria jote sigurohej dhe me pare
Lashe ne trurin tim llogjiken
Kur nuk ka me interes ndenja zduket edhe iken
Ndersa vajza qe te don durim tregon
Nuk te ngul thiken ne kurriz nuk te ushtron presion
Por thjesht te dashuron
Dashuri eshte nje fjale qe ti se di nuk e kupton
Tani ti falje me kerkon
Me vjen keq tani eshte von

Ref : Tani me kerkon falje se gjoja je pendu
Per shkakun qe u ndame un me se kam degju
Tani eshte von genjeshter lexoj ne syt e tu
Sikur ta dija vajze moj se ca mendon per mu

Ca po thoja ne boten qe jetojm ekzistojne dy menyra per tu ngjitur lart
Njera si hu i gjat
Ndersa tjetra si shqiponja tani prap me kerkon
Shtiresh sikur me don por Arbani s'te beson
Se eksperienca ekziston
Nise ti qe u largove e harrove
Bere aq shum budalleqe sa lidhjen tone e shkaterrove
Nje sy thjesht hidhi
Kush i krijoj problemet dhe kush shum thjesht i zgjidhi
Tani s'po e le vizionin qe dikush ta lidhi
Sa bukur qe te dukej kur te kruhej pidhi
Ik zduku genjeshtare pa prit nje moment
Thone kur te vijne mend nuk ti hane as qent
Me kupton vajze e bukur
Nuk qe nevoje per tu puthur
Doja thjesht respect tani shkoj puna me te lutur
Nuk jam me i joti dhe per mua s'je me flutur
Thjesht mesova edhe nje her se puna eshte me te futur

Ref : Tani me kerkon falje se gjoja je pendu
Per shkakun qe u ndame un me se kam degju
Tani eshte von genjeshter lexoj ne syt e tu
Sikur ta dija vajze moj se ca mendon per mu
Tani me kerkon falje se gjoja je pendu
Per shkakun qe u ndame un me se kam degju
Tani eshte von genjeshter lexoj ne syt e tu
Sikur ta dija vajze moj se ca mendon per mu

G.Bani - Gol

G.Bani - Gol

Intro :
Jeta eshte e paparashikueshme
Jeta eshte e bukur por jeta eshte e veshtir
Shum her te ben te ecesh me koken posht
E shum te rralla jan momentet qe ndjen qe s'te mungon asgje
Tregoi pa zemer kurse gjithcka per ty jan parat
Por prap jeta ben gola
Aty ku ta ha mendja se i ke te gjitha ndodh dicka e kupton qe nuk ke asgje
Bani G 2003

Mos u mpleks me budalleqe shok ti veten tende ruaj
Kur nuk e ke armik ti tjetrin kot armik ti mos e quaj
Thuaj ca e don armikun kur te del miku ne prit
Ne boten qe jetojm gjenden vetem hipokrit
Askund mos ki besim te gjith jetojn qe te te vdesin
Mos e humb asnjeher te presin koken dhe kujdesin
Ne don shoku im te shohesh perseri mengjesin
Mos te flasesh pa kuptim gjerat me radh do te mbesin
Sepse eshte e kot per gjera kot te derdhesh lot
Eshte e kot te mendosh te ndryshosh dicka ne bot
Bota nuk eshte budalle bota eshte e zgjuar shum
Prandaj nuk te jep pare po nuk pate asnje pun
Ti flet per tjeter pun ndersa un per tjeter pun
U mbushen burgjet plot me cuna qe nuk kishin asnje pun
Mos fol po nuk e dite o idiot te lutem shum
Ku peshtyn nje fshat i tere aty fillon nje lum

Ref : Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten
Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten

Tregoni pak kujdes para se bota te ju vdes
Vini kuptim ne vdekjen tuaj mbani jeten ne kujtes
E leht qe ta shikosh por e veshtir qe ta besosh
Eshte e leht qe ta kuptosh qe jeta jote eshte bosh
Jo jo mos u nevrikos ti kujt ti djegi le ta mbaj
Ka persona qe nuk arriten ne jeten e tyre asnje maj
Ekzistojn edhe punetor qe punojn edhe per 1 Maj
Sikurse ekziston edhe shkaku qe nuk i ve dot asnje faj
Kujtesa edhe mbresa qe kam nga jetesa ime
Jua perkushtoj me zemer familjes sime
Me rriten me mundime edhe me sakrifica
Ishim vetem 12 vjec kur kalova nga Kapshtica
Jeta eshte e veshtir por jeta eshte e bukur shum
Jeta eshte per ta jetuar jeten mos e hidh ne lum
Jeta ka edhe halle edhe gezime keshtu eshte jeta
Eshte realiteti nuk ka ca i ben eshte thjesht e verteta

Ref : Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten
Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten

Degjoj njerez qe flasin po s'me thon asnje gje
Flasin vetem per te thene qe s'dorezohen pa ber ze
I kan fjalet e kota vetem per te ber figure
Ne veshtirsin e par qe ndodhen nuk kan te kthjen kusur
Por eshte e thjesht eshte teper shum e thjesht
Sillu me seriozitet edhe ne ver edhe ne vjesht
Leri vajzat menjane mos beso ata qe thane
Se dashuria e vertet gjendet nga keto ane
Jan si Don Kishoti kan armiq imagjinar
Gjuajn ne zemrat e djemve se u ngjajn si ushtar
Disa legena behen Sancho Pancho me gomar
Zhytur ne hale dhe thon se u bene polumbar
Akoma se kuptojn ligjin baze te G.Banit nuk besoj asnjegje n.q.s vet nuk e kam par
Akoma se kuptojn rregullin e mbijeteses kemi vargun ,rimen dhe fishek per cdo zagar…

Ref : Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten
Ul koken posht gjersa je i merzitur
Nuk dua te eci ne asnjekund pa arritur
Dhe vazhdoj te kerkoj te verten
Mes te vdekjes luftoj per jeten

G.Bani - Aku Tora

G.Bani - Aku Tora

Pjesa Shqip e G.Bani…

Kush kundershton
Kush thot qe nuk e don
Dicka provon kur e degjon
Kush provokon
Kush e provon
Kush aprovon
Kush vari karin se ca thot
Vari karin se ca thot bota
Calon rrota
Sikur ta kisha mendjen
Pse ca ka rrota
Nje - Per te gjith ata qe kur ndezin thone gezuar
Dy - Per te gjitha vajzat qe shkerdheva vitin e kaluar
Tre - Per policin qe nuk me kapi dhe kete vit
Kater - Bejne vargjet e mija qe shperthejne si dinamit
Pese - Per cdo ngaterrese qe u krijua sepse kishim pire ca te zeze
Dhe denimi ne mungese
Por prap jemi jashte
Tani ngrini duart lart
Dhe therrisni
Gjashte – Per cdo refugjat shqiptare urra
Shtate - Kush do qe te jete
Tete - Per te gjithe MC qe kane ikur nga kjo jete
Nente - Le te thartojne trute
Leftiko Bani-G
Dhjete – Per Familjen Hip Hop Nga Jugu Ne Veri
Jemi Nga Jugu Ne Veri...

Zoti na krijoji

Zoti na krijoji

Zoti na krijoi n'formen me te mir
e krijoi boten per ne veq sprovim
e per t'na shpetuar dhuroi Islamin
A nuk meriton Allahu falenderim

ref:
Eh sa mekate i bejm Ai çdo her na fal
Eh sa her na vdesin zemrat e ai na i ngjall
E sa her harrojm Allahun e Ai prap na don
Lëshon begati mbi ne e na meshiron

II
E s'ka ksuh qe mund Allahun ta furnizoj
Allahu na obliogoi qe ta adhurojm
Per Allahun syt tona shumë rrall lotojn
Shijojm begatit e tij e prap e harrojm


ref:
Eh sa mekate i bejm Ai çdo her na fal
Eh sa her na vdesin zemrat e ai na i ngjall
E sa her harrojm Allahun e Ai prap na don
Lëshon begati mbi ne e na meshiron

From Geta

Azem Bejta po lufton

Azem Bejta po lufton

Dy asllane qe I ka Shqipnija
s’i ka mbreti as shtate kralia
Azem Bejta e Mehmet Delia me ta n’sherr ka ra Serbia
Ai zhupani po bertet
komandaret po m’i thrret;
komandareve çka u paska thane:
-Ju Azemin gjalle me ma lane
ju Azemin gjalle me ma lshue
kryet tuaj n’vend tij kane me shkue! –
Njemij vete rrethojne Galicen
peseqind vete Nikushnicen
Nikushnice me Lobovec
Tri katunde I kane rrethue
Azem Bejta I ka hetue
-Cohuni, shoke, jemi rrethue!
Sa per veti s’po kam dert
s’po me dhimbet jeta me deke
po me dhimben robe e femi
se I zane e s’i lane pa gri –
Çka ka kulla qe po m’dridhet?
Azem Bejta nuk po lidhet
Çka ka kulla qe po ushton?
Azem Bejta po lufton
Lumja kulla, ça m’ka Brenda
Azem Bejten me shtate zemra!
Azem Bejta, si kreshnik
fort lufton ai gryk e n’gryke
Ai zhupani fort bertet
-O zot, falmi krahet e lehte!
Krahet e lehte me fluturue
n’Mitrovice, n’mujsha me shkue
prej Azemit me shpetue
prej Azemit n’shpetofsha vete
per asqeret nuk po kam dert
se asqere merr krali opet
Te shtate kralat me u cue n’kambe
s’mund Azemin me e zane!

ILAHI - NE KETE NATE

ILAHI - NE KETE NATE


Në këtë natë plot me hënë përkujtojë vëllaun tim
i mbyll sytë përgjithmonë udhëtonte në amshim
i mbyll sytë përgjithmonë udhëtonte në amshim

se kjo botë e përcaktuar disa herë të marrim frymë
se frymëmarrja është rënduar prej allahut kërko ndihmë
se frymëmarrja është rënduar prej allahut kërko ndihmë

Ref: 2x
Ku është Musa ku është Isa ku ëhtë Jahja ku është Nuh
ku janë gjyshët ku janë prindët tek ata kemi me shku
tek ata kemi me shku


Në këtë natë plot me hënë syri lotin e vërshon
e pikëlluar qan një nënë biri i lokës ku të kam
e pikëlluar qan një nënë biri i lokës ku të kam

mos ke frikë loke ti amanetin e kam lënë
qumështin tënd që e kam pirë të lutem hallall ma bënë
qumështin tënd që e kam pirë të lutem hallall ma bënë


Ref:2x
Ku është Musa ku është Isa ku ëhtë Jahja ku është Nuh
ku janë gjyshët ku janë prindët tek ata kemi me shku
tek ata kemi me shku.

në këtë natë plot me hënë yjet qiellin kan stolis
koha,jeta paskan thënë rrugë pa kthim ne jemi nis
koha,jeta paskan thënë rrugë pa kthim ne jemi nis

ngrite fjalën dhe trego Zoti një është padyshim
nënën loke përgëzo se fitorja është mbarim
nënën loke përgëzo se fitorja është mbarim.

Ref:2x
Ku është Musa ku është Isa ku ëhtë Jahja ku është Nuh
ku janë gjyshët ku janë prindët tek ata kemi me shku
tek ata kemi me shku.

Trendeline - Altin Sulku

Trendeline - Altin Sulku

**Lyrics**

Ne nje arr, o moj ne nje lendine, trendeline moj trendeline,
Jane dy vajza aty o moj qe po rine, trendeline moj trendeline,

Ne nje arr moj ne nje lendine, trendeline moj trendeline,
Jane dy vajza aty o moj po rine, trendeline moj trendeline,

Njera qendiste o moj shamine, trendeline moj trendeline,
Tjetra fliste o per dashurine, trendeline moj trendeline,

Ne nje arr, o moj ne nje lendine, trendeline moj trendeline,
Jane dy vajza aty o moj po rine, trendeline moj trendeline,

Njera qendiste o moj shamine, trendeline moj trendeline,
Tjetra fliste o per dashurine, trendeline moj trendeline,

Ti me je si nje sorkadhe, zemren sec ma more fare,
Zemren sec ma morre fare o po une i mjeri,

Ti me je si nje sorkadhe, zemren sec ma more fare,
Zemren sec ma morre fare o po une i mjeri,

Ne nje portokalle moj te ndala une ty, lulet e limonit moj te binin ne sy,

Ne nje portokalle moj te ndala une ty, lulet e limonit moj te binin ne sy,

Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,
Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,

Rrinim ne te dy o moj nen portokalli,
dhe mbi kokat tona moj zogjte hedhin valle,
Rrinim ne te dy o moj nen portokalli,
dhe mbi kokat tona moj zogjte hedhin valle,

Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,
Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,

Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,
Ngrie koken lart o moj se me dogji malli, vjen te gusha jote moj arome portokalli,

West Side Family - Unë dua a a

Me klesten u mpleksa e më la mbresa
Më puthi, më shtypi si kikirik te kthesa
Mami, papi s’më del hesapi
Kot e mbani gocën, te grepi do bi krapi
Se s’e mbante vetën kur vrapin mori
Sinqerisht iu them nëpërka kokën nxori
E nxehta, e keqja, me helm, e pabesa
E krisur, e lireshme, të gërvisht përbrenda

Hmm para më shumë do
Do të jesh me të, qëndro numëro uno
Ça tregohet, vetëm për të flitet
Është virus i poshtër lale nuk të shqitet

Po të jetë klesta, vërtetë ja vleka
Vërtetë ja vleka, u dobësu kuleta
Na janë grisur xhepat, i kena ngjit me nastro
Për to do rruante mjekrën dhe xhaxhi Fidel Kastro

Ref.
Unë dua a a
Unë ta them më pelqen
E nuk e di në ja vlen
Është e vërtetë a gënjen
Unë dua a a
Filloi e gjitha si lojë
E nuk e di si do shkoi
A më të a do mbaroj
Ti do aa
Mos ma thuaj e du
Tani jam bërë si ujku
Që ja bëj uu
A a
E dua vetëm një herë
Të të kem në një shtrat
Edhe flakën t’i nxjerr

A a

Tani nuk ke shpëtim nga kthetrat e kësaj loje
Kërkove lojë të rëndë, virusin sa e more
Të thashë që i kam parë viktimat një nga një
Më vjen keq shoku im, tani radhën e ke ti

Krejt e humba vetën, e rifitova
I mblodha ato forcat, thashë se shëtova
I fshihesha nëpërkes që mos ta shihja
Po s’mundem të rrija pa të të shkrija
Doja ta shijoja, vetën torturoja
Mbaroja pastaj se më tërbonte loja
Me çmëndte, më trembte, trurin mbrapsht ma kthente
Klesta me gusta es tu much caliente

Ref.
Unë dua a a
Unë ta them më pelqen
E nuk e di në ja vlen
Është e vërtetë a gënjen
Unë dua a a
Filloi e gjitha si lojë
E nuk e di si do shkoi
A më të a do mbaroj
Ti do aa
Mos ma thuaj e du
Tani jam bërë si ujku
Që ja bëj uu
A a
E dua vetëm një herë
Të të kem në një shtrat
Edhe flakën t’i nxjerr

(Unë dua a a
Unë ta them më pelqen
E nuk e di në ja vlen
Është e vërtetë a gënjen
A a
Filloi e gjitha si lojë
E nuk e di si do shkoi
A më të a do mbaroj
Aa)

Ref.
Unë dua a a
Unë ta them më pelqen
E nuk e di në ja vlen
Është e vërtetë a gënjen
Unë dua a a
Filloi e gjitha si lojë
E nuk e di si do shkoi
A më të a do mbaroj
Ti do aa
Mos ma thuaj e du
Tani jam bërë si ujku
Që ja bëj uu
A a
E dua vetëm një herë
Të të kem në një shtrat
Edhe flakën t’i nxjerr

Aa

Vitori Balili - Trembedhjete Male me Kembe

01. Jeleku me salltanete
02. 13 male me kembe
03. Me zhuriti malli
04. Laj e Kriju ato baluke
05. Moj pushke
06. Faqekuqa te burimi
07. Po vijne djemte neper vape
08. Qaj me lot
09. C'pate djale i nenes
10. Kush te beri nuse
11. Rruza Bejke
12. Syte e zeze
13. Tane moj Tane

Vitori Balili - http://www.divshare.com/folder/777798-2ce

DYZEN-DYZEN;-DEMIR KRASNIQI

DYZEN-DYZEN;-DEMIR KRASNIQI

Dyzen,dyzen shume e mire
treqind qese me dukesh lire
treqind qese kurgja s´jane
veq me te pa tue ba jerdam
hynambrenda dola jasht
me shendet kemishae mendafsht
kemisha e mendafsht qiko ner jelek
ti po me dukesh send syret
ty moj qike te kam pas thane
mos baj tirqi me gajtan
se per vere te vijne te rende
ta blen baca nji fustan
ky fustani shume i lehte
kur fryn fryma ta qon perpjete
te freskon freski e lehte
ori gota me sherbet
dija djalo pak kimet
me shijue telen lezet
me t´mbete ne fyt djalo te pelcet.

Intro : G.Bani
Ëhë ... ëhë
Clo D ... Bani G ... N.j.n.v

Ref 2x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Verse 1 : G.Bani
Jo jo nuk më pëlqen sjellja jote tani më
Do të bëjë tepër mirë se një vajz më është shtuar
Por dhe ne u puthëm për një natë e qamë këtë
Mos më mbaj turi së koti sepse nuk jemi të martuar
Gocë qejf bëra un e qejf bëre ti
Po përse më shikon ashtu sikur ta kam bër me hile
E si kujton ti sis si mund të marr pak dashuri
Kur në mes të natës më çon zile moj debile
Lë lë lëri filmat lëri motër lëri djallëzit
U largova për jasht shtetit prandaj ti mos më prit
E di që ty të pëlqej un por un pëlqej peripecitë
E nga një kontinent në tjetrin të provoj vajza çdo ditë
Dhe të lutem largohu sepse ti pamjen po më vret
Kam ardhur bukur që t'ja kaloj e të njoh ndonjë simpatike
E meqë historia jote doli në gazet
Vajz ose çohu ose ik ulu në karrike...ke...ke.. .


Ref 2x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Verse 2 : Clo D
Haaarroje këtë numër dhe mos më merr në telefon
As mos fillo që të më thuash sikur ti bukur ja kalon
Por që ta dish diçka shum mir ma lov për ty smë bëhet von
Nuk më valon ça po kërkon a më dëgjon
ça po të them ti këto gjëra i ke gabim
Nuk ma ndjen se ke zën dashnor e po bën xhiro me makin
Ik edhe hidhe zgjuarsin vajz
Aty ku do të shkoj un në këtë çast të bukur fare
Me të tjera ja kaloj dhe nuk të mendoj jo
Ta kuptosh dhe vet mos mu hiq mua mendjeleht
Se të tilla sikur ti nuk i lëshon me seriozitet
Atë nat që ti më puthe isha tapë me fërrnet
Ky është vëtem një realitet një e vërtet
Ma bën tani po e tepron nuk ka lezet
Për ty ish një dashuri ndërsa për mua veç një set
Tamam si prova teknike
Tani që historia jote doli ne gazet
Vazj ose çohu të kërcesh ose ik ulu në karrike...ke...ke.. .


Ref 4x : G.Bani
Të lutem mos qaj deri natën von
Të lutem mos më merr në telefon
çdo gjë mbaroj dhe mos më mbaj inat
Të bëra të dridhesh vetëm për një nat


Outro : G.Bani
Clo D ... G.Bani
Jua kishin thën se do ta ha...hahahaha...

VITORI BALILI - KOLAZH TENDELINA CELI

VITORI BALILI - KOLAZH TENDELINA CELI

http://www.4shared.com/audio/hK2ZUF_1/vitori_balili_kolazh_trendelin.html

Mix me kenge te Jugut

http://www.4shared.com/file/jSrKfdRR/VA_-_Mix__me_kenget_e_jugut.html

Romina Aliaj

1.Romina Aliaj - Nina Moj Labike Nina
http://www.4shared.com/audio/LAemYHMy/Romina_Alia_-_Nina_moj_labike.html
2.Romina Aliaj - Sa Lezet
http://www.4shared.com/audio/hBqTnKD_/Romina_Alia_-_Sa_lezet.html

Valza Bajra - Vishu vishu shpejt

Vishu vishu shpejt
Vishu e largou përjetë
Nga kjo jetë, nga kjo jeta ime
Vishu vishu shpejt
Se nuk është aspak e drejt
Që aq lehtë mbreti i jetës sime t’jesh

Heshtja, heshtje për vdekje
Gjuhë e fëlliqur mos shaj
Të lutem mos shkreto
Heshtje, iku buzëqeshja
Nga rrethi i ngushtë
I ngushtë i imi ma uro

Ajo të do shumë më shumë se unë
Ajo puth, ajo të puth më mirë se unë
Le t’mbarojë me kaq kjo këtu

Ref. 2x
Vishu vishu shpejt
Vishu e largohu përjetë
Nga kjo jetë, nga kjo jeta ime
Vishu vishu shpejt
Se nuk është aspak e drejt
Që aq lehtë mbreti i jetës sime t’jesh

Shtypin, shtypi ditor
Mbi tavolinë është
Por këtë mëngjes mos e shfleto
Shtypin kurrë s’do të shkruaj
Sa shumë u deshëm
E sa kjo ndarje më dërmon

Ajo të do shumë më shumë se unë
Ajo puth, ajo të puth më mirë se unë
Le t’mbarojë me kaq kjo këtu

Ref. 2x
Vishu vishu shpejt
Vishu e largohu përjetë
Nga kjo jetë, nga kjo jeta ime
Vishu vishu shpejt
Se nuk është aspak e drejt
Që aq lehtë mbreti i jetës sime t’jesh

Vishu shpejt, vishu shpejt
Largohu përjetë

Ref.
Vishu vishu shpejt
Vishu e largohu përjetë
Nga kjo jetë, nga kjo jeta ime
Vishu vishu shpejt
Se nuk është aspak e drejt
Që aq lehtë mbreti i jetës sime t’jesh

Eli Fara - 25 Gersheta

Eli Fara - 25 Gersheta

Oh njezetepese gersheta
I numurova pa fjeta
Ti si numurove dote
Ore djal o borzilok

Oj Lajle Oj lule
Eh sa e bukur moj qe me je
Oj Lajle oj lule
Eh sa bukur qe me je

Oh ti numurova kur flije
Buze kuqe karafile
Ti si numurove dot
Ore djal o borzilok

Oj Lajle Oj lule
Eh sa e bukur moj qe me je
Oj Lajle oj lule
Eh sa bukur qe me je

Mos je yll a mos je hene
Mos je molle per te ngrene
Embelton kete dynjane
Vec me nene e babane

Oj Lajle oj lule
Eh sa e bukur moj qe me je
Oj Lajle oj lule
Eh sa e bukur qe me je

Ne grupin Star

Ne grupin Star jan dy yje
Ne grupin Star jan dy yje
Dhe ata jan lalala
Dhe ata jan lalala
Dioni e Rronaa

Ky grup nuk esht i thjesht
Ky grup nuk esht i thjesht
Po esht yll vertet
Po esht yll vertet

Star Star fjala Star tingellon si yll mbi ball
Star Star fjala Star tingellon si yll mbi ball

Me ne argetoheni
Me ne argetoheni
Se muzik ju degjoni
Se muzik ju degjoni

Pa Kufijt & Graciela - Impakti I Pare

Supersonic Productions
Music by Stine
Lyrics by Pa Kufijt

IMPAKTI I PARE

Graciela

Impakti pare eshte shikimi

Ajo qe m,pelqen tek ti eshte dhe fjalkalimi

Ai me tregon dhe pse se ranon

Gjithmon do jem me ty gjithmon....
Impakti pare eshte shikimi

Ajo qe m,pelqen tek ti eshte dhe fjalkalimi

Ai me tregon dhe pse se ranon

Gjithmon do jem me ty gjithmon....
B-allti

Tana femnat xhelozohen

Kur ne bashkohem

Dojn mi dit tana

Besom munohen...

Jam asi tipi

Stil kopilit

Sa her te eci rruges

Zemer token e dridhi....

Leji ato llafe

Ato sjan fakte

Leni fjalt e huja

Ato jan telashe ...

E di kam qef

Met feel une mire

Kam qef zemer shum

Kur e kthen e dridh.
Une muj met than

Qe une ty te dha fam

Une jam qaj njishi

Kta e din tan...

Une sjam perfekt

Po me fjal jam poet

Kallzoj drejt

Edhe kur jam tu rrejt.

Ahaaaaa po thu qe me don ahaaaa

E di qe me don se

Zemra jema jam problem

Vet ta baj e vet ta them ....
----The hook again Graciela

Emiliano....

Sdi si zemer me ta than hey

Nja dy teke sa i kam pi.

Po lypi shkak me tu afru hey

Muhabet me ty me hi...

Lypi gjana te vecanta

Femna te bukra si diamanta

Jena tipa qe peshtatna

jena tipa interresanta

ndryshe je ndryshe flet

ndryshe thu ndryshe ban.. hey

tipin tan rradh kush e kupton

e di mire qe po shef

e shof mire qe po don hey

loja syve nese nis nuk maron

sa i keq keka fiksimi

sa fiksus dhe shikimi

a ban maj zemer mem tregu

sa i vshtire eshte fjal kalimi....
Rrefreni Graciela.....

SHOKU IM I NGUSHTE --> ILIRA GASHI

Ti je shoku im i ngusht. me duket se gjithë jetën tnjoh, te njejtat libra i lexuam tnjetat smundje i kaluam tash kur ike fluturove une ste lidh as nuk te ndal gjete dashurin e pare t'uroj rruge te mbarë....

ref..
ti je unaza ne gishtin e saj varsja e saj, ti je balluke ne flokun e saj, djelli mbi qepall,
trishtimja ne syrin e saj
shall i dimirave. mesues je dhe babagjysh i krishtlindjeve eheh...
ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel... dore e mendafshit dhe baza e fort me cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres, dikush tma fal qka ti jep asaj.asaj asajjj asajjjj hhhhh...


hooohh....ti je shoku im i ngusht me duket se gjith jeten tnjoh.te njejata libra i lezuam tnjejtat smundje i kaluam...
kurr si mashkull ste shikova por te pash veq me nje sy..
s'xhelozoj por pak lakmoj qka shoh te ju te dyhhh-hhh.....ohhhhhhh..

rep.
ti je unaza ne gishtin e saj varsaj e saj, ti je balluke ne flokun e saj. dielli mbi qepall
trishtimja ne syrin e saj.shall i dimrave.mesues je dhe babagjysh i krishtlindjeve heeee...
ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel, dore e mendafshit dhe baza e fort mbi cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe po e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres dikush t'ma fal qka ti jep asaj..asaja asaj haaaa huuuu huuuuuu...

ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel, dore e mendafshit dhe baza e fort mbi cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe po e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres dikush t'ma fal qka ti jep asaj..asaja asaj haaaa huuuu huuuuuu...

Ylli Baka - Lërmë o Zot të rroj

Nga brigjet e dardanis
gjer ne malet e epirit
bukurit e vendit tim
flori e shkuar floriri
bukurit e vendit tim
flori e shkruar floririt

Ref.
Vet i madh i bekoj
lemo lemo o zot te rroj
vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj

Kena qendis historin
butrintin apollonin
berat shkoder dhe shengjin
pashariman dhe ulqin
berat shkoder dhe shengjin
pashariman dhe ulqin

Ref.
Vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj
vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj

Ne kemi kalat e vjetra
te skalitura ne gur
argjiro edhe te tjera
gjer te skenderbeu ne kruj
argjiro edhe te tjera
gjer te skenderbeu ne kruj

Ref.
Vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj
vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj

Breg detin e bukurit
jon dhe adriatik
ku dhe vala nis kendon
sa i bukur vendi jon
ku dhe vala nis kendon
sa i bukur vendi jon

Ref.
Vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj
vet i madhi e bekoj
lemo lemo zot te rroj
lemoo lemoo zot te rroj

KENGA E BAJRAM CURRIT

KENGA E BAJRAM CURRIT


kersiti pushka
kersiti pushka
burbullojke mali aman aman
s'dinte kush o vra
burbullojke mali aman aman
s'dinte kush o vra

bajram curri o i ri
bajram curri o i ri
pa kapak ne kry aman aman
mbaroj trupi o i ti
a kapak ne kry aman aman
mbaroj jeta e ti

bajram curri o n'bjeshke
bajram curri o n'bjeshke
kishte klinat desh aman aman
lidhe me i faculet
kishte klinat desh aman aman
lidhe me i faculet


bajram curri o plake
bajram curri o plake
mjekrra po i pike gjak aman aman
maroj ai konak
mjekrra po i pike gjak aman aman
maroj ai konak


bajram curri o i ri
bajram curri o i ri
uji po rrin pa pi aman aman
qante per shqipni
uji po rrin pa pi aman aman
qante per shqipni

bajram curri o n'bore
bajram curri o n'bore
buke po rrin pa ngron aman aman
qante per kosove
buke po rrin pa ngron aman aman

BardhiG - Ku Gabova (New 2010)

Teksti...
Vet me the te duae tash me ke harruar,
mua me harrove tjetrin dashurove,
kur piqet qershia kujtoj lotet e mia,
dua te t`harroj por shpirti nuk do,
me vdekjen pajtohem por me ndarjen jo.

teje s`mundem zemren ta beje gure,
te gjithve ju them jon por ty s`mundem kurr,
gjithe ata qe njoha fatin e kan gjetur,
un duke t`pritur i vetem kam mbetur.

Shi në sytë e mi Nata nuk ka hënën,
po më vret vetmia, Kujt ti qahem unë,
Ah nga dashuria, lotet rrjedhin lum.

Jetoj me të djeshmen që e ke harruar,
Fatit nuk i dihet .si ka per te shkuar,
Un po vuaj e ti mke harruar,
zemer jam shum i lenduar.


Ref..
Ku me ty kaq shum gabova,
Kur aq shum te dashurova,
Ku me ty kaq shum gabova,
Kur aq shum te dashurova.

Dikur te kisha pran,
Por sot sje me ti,
Paty jam ketu o un ne vetmi,
Do doja t’putha prap,
Por sot sje ti dot ste harroj,
Se Zemren mas ke ti.

Perse..me le n’vetmi,
Paty dot jo smund te rri…,
Dua tkem ne krah,
E dua te mbaj ne gji,

Pran meje te dua,
Pran meje ti eja,
Te thash Ik larg ,
e te dua pran.

tkerkoj e te gjej vec ne kujtime,
un dua te harroj por ti je ne zemren time,
eshte von dhe nuk dua ty un te humbas,
kthehu shpirti im edhe sot po te therras. 2x


Ref..
Ku me ty kaq shum gabova,
Kur aq shum te dashurova,
Ku me ty kaq shum gabova,
Kur aq shum te dashurova.
Un gaboj njeher ,
E ti sdi sa her ,
Nket jet kerkova drit ,
e ti ma bone terr.

Shikoj kudo un femra te tjera,
Por per ty o zemer mendoj un nga hera,
Asnje tjeter seshte si ti ,
askush se ka at shikim ne sy.

Sikur nga e para me ty un tja filloja,
Betohem se me ty jo un kurr sdo gaboja,
Premtoj se asnjeher jo un kurr sdo largohsha,
Sikur tishte enderr tmbaronte kur tu zgjohsha.

Un jam ai ai qe ty te donte,
Un jam ai qe akoma te dua,
Pran vetes kam deshir te mbaj,
Te bashkohemi ne te dy pergjithmon,
Zemra ime ty shum po te kerkon Eja ti pergjithmon…

erse 1

me kon jeta melodi..cdo not ta kisha kushtu./
me kon jeta shum e poshter..un doren kur sta kisha lshu./
prej teje nuk isha largu..edhe pse tash larg qendrojm/
dikur dyt ndjejshum shum..diqka qe sod se veqojm/

e tash jom ul 1 karrik..pe pershkruj kohen me ty/
ka pas momente tmira..ku shum mir kem kapercy./
jon kon momente t`kqija..qat dit kur more rug n`mergim/
un t`thojsha n`vesh zemer..dashnia jon osht veq KUJTIM/

dikur ja nisem mu largu..distanca na brejke n`kry/
mesazhet ja nisen mu vonu..e mu sum kishe mo n`sy/
tjeter kuj i thojshe sugar..e mu knej um folshe rren/
tjeter kush ta majke doren..deri sa e thirrshe emrin tem/

mas shum kohe kur tkom pa..teper kom bo mas teje/
shokt um thojshin QA KI..tjetri thojke eej LEJE./
po un se nisha kerkon..veq zonin ton e kisha nvesh/
nese ndjen njejt si un..vepro edhe hesht : ( /


verse 2
me fjal ma tmira..kisha dasht me tu shpreh/
po ni zo mrena meje..po thot ALLAHILE LE/
se poo dheeem...beso shum o ka dhem/
e kalumja osht si shpat..qe u ngul n`zemer tem/

ke kalu shum net pa gjum..tuj lexu letrat e shkrume/
dashnin qe ta kom shpreh..qe bojn pjes me ni t`kalume/
do letra jon ra n`uj..tash ti qon njo i huj/
un jom thjesht ni kujtim..e kuptim i tjeterkuj/

kajher um bin nmen...prekjet tua puthjet tua/
kajher um mer malli..me ni prej teje fjalen t`dua/
se jon kon dy syt e tu..e u kon veq zemra jote/
e u kon qyky djali..qe tka pas mat bukren e ksaj bote/

pi lo senet n`ven t`vet..kujtimin si histori./
e di nashta um mer malli..zonin ton veq me ni/
amo nashta u bo von..e ti vonesen se don/
e dashnin qe ke pas per mu..tjetrit ja dhuron/

reff2x
e di e di qe nzemer tone sjoom
e di e di tjeter kon e ledhaton/
ee diii e diii po beso shum poo dheem./
kur pe di qe sje tnjetin veen/

reff/
kohaa uu shkuuu e nuk ka ma me luu/
sennet jon met amoo tash jon harru/
u konn ajo kohh kur jom kon ktu per ty/
u kon ni moomeenntt amoo tash krejt u kry/

verse3
lee ni fjal per fund..lee 1 sen si kujtim/
lee si kujtim fjalen du..qe nashta nuk ka pas kuptim/
dej sod je kon pa mu..qashtu neser vazhdon/
kur jon akrepat nja mi nja..kallxom kush per ty menon/

ajde niher vepro..mos meno qa ka ndodh/
ajde niher kallxo..se besom tash jom lodh./
ajde niher meno..kush u kon ktu per ty/
se krejt dyrt jon kon mshel..e te un ske pas as dry./

Kenga e Isa Boletinit

Kenga e Isa Boletinit

krajl nikolla po ma rrehka telin
kangjallarit po ja qon haberin
e me ma nxon o isa begun
po krejt evropa ja kane pa sherrin
kangjallozi o ka derdhun telin
krajl nikolles ja qon haberin
ta kom nxon ore isa begun
ta kom nxon e ta kom mashtru
en podgorice isen ta kome que
en podgorice e isa o dale
meshovici e po qon me mare
gjeneralin ka que e me mare
hiqi armet iso, i kom dy fjale
gjeneral e mos t'kofsha fale
*per para mbreti maden jom dale
une sylahin nuk ja kom dhone
para krajli qetin jam dale
une sylahin nuk ja kom dhone*
nuk i hek armet edhe sa t'jom gjalle
kerset pushka ne pazare
ne pazar o ne qarshi
o rrebt po qet more isa allti
po ndihmojne more do djem o te ri
mule ngadale e i ka thone atij
kurr ksi shqiptare nuk kem pa me sy
ta njefsha t'ligen o austri
shume uzdaj kome pase ne ty
se kome dite se po done me m'hi
austria po bon seri
zot cka osht e ky nom o beteri
podgoricen e ma mloj o jezeri
po lufton ai o isa begu
o me tesh o isa vet i teti
vet i teti po e shpo o *momenti*
i ka vra shkijet o nizet e tet
krajl nikolla e po bon o medet
m'ka fiko o zoti o .....

KENGA E KAMBER LOSHIT

KENGA E KAMBER LOSHIT

kamber losh o kamber sejdia
o qou bre djal t'ka rrethu serbia
po pisket o kamber sejdia
delni shok o tu qershija
o delni shok o tu qershija
bini djem se u vra fazlija
naqallniki o po qon fjale
ti kamber o koke budalle
o ai prefekti fjal o ka que
kamber loshit e me u dorzue
tri sereq o t'kem rathue
me pase kraht o me fluturue
e me pas kraht o me fluturue
prej *vrelices* smunesh me pshtue
kamber loshi o po qon fjale
ty prefekt mos t'kofsha fale
nuk t'bi n'dore edhe sa t'jom gjalle
per pa m'vra mu *zjarrin n'qafe*
po bo *mahxharri/xhanarri* o haj medet
kane liftu tri dite e tri nete
nja tri dite edhe kane liftue
kamber loshi osht varrue
shokve t'vet e nau ka kallxue
qonu shoku ju n'mujshi me pshtue
forte kamber o osht vorrue
pune e madhe nuk muj vi me jue
jon bo gati o shoket jone dale
thrret kamberi o more murate
e merre vlla o ket sahate
merr sahatin merre kutin
o merr sahatin merre kutin
mo kamberi jo duhan nuk pine
merr vlla cka ti kome dhone
mo kamber jo ne gjyks spo i none
jon bo gati o tone jone dale
o don velika o me u kalle flake
qyq e vetun ne kolib o nale
kur e bon o zoti o sabahe
naqallniki a pet po qon fjale
o kamber forte koke budalle
pse pe i merr edhe vllaznit n'qafe
mu tash topat qi m'kane ardhe
po du ushtrin me ta kalle flake
o kalle flake more qitja timin

kalle flake e qitja timin
o sa t'jome gjalle s'ta japi dorzimin

Tuj Shetit Ne Ara T'gjata - Vellezerit Zena

Tuj shetit ne ara t'gjata
midis barit t'njome.
Ne te dy na zuni vapa
rame e fjetem gjume, aman.
Ne te dy na zuni vapa
rame e fjetem gjume.

Të kan' than' një herë sa veta,
se po vjen pranvera.
Të kan' than' një herë sa veta,
se po vjen pranvera.
Do te dalim me t'shetitun
si për hera tjera, aman.
Do te dalim me t'shetitun
si për hera tjera.

Sa herë ballin ta lemojsha
me rrije e qete.
Sa herë ballin ta lemojsha
me rrije e qete.
Premtimin prej teje e dojsha
te dua për jetë, aman.
Premtimin prej teje e dojsha
te dua për jetë.

Vetëm Leku E Çon Ujin Përpjetë - Vellezerit Zena

Miremengjesi - interesi
gjithmonë paska qenë kështu,
veç një djalë i marrë si unë
nuk e ka besu.
Shumë shokë un' i kam pas
me ta jam betu për jetë,
o i kam pas e i kam qeras
tani veç kam mbet.

Me ndihmoni ju o mjek,
se me dhemb kjo kokë,
kur mbetet njeriu pa Lekë
mbetet dhe pa shokë.
Çdo gjë shitet,
çdo gjë blehet,
çdo kush mund të jesh
me Lekë e me dashuri
djalo mund ta blesh.
Me ndihmoni ju o mjek,
se me dhemb kjo kokë,
kur mbetet njeriu pa Lekë
mbetet dhe pa shokë,
çdo gjë shitet,
çdo gjë blehet
ne këtë jetë te shkrete
vetëm leku, vetëm leku
e çon ujin përpjetë.

Tate Du Fuston - Valbona Mema

Tate Du Fuston - Valbona Mema

Balon tauke, Balon tabake
Do morin saten e shkojme laprake

opaaaa

Tate tate du fuston
Ta ble tata per bajrom

Tate tate du Kepuc
Ti ble tata me majuc

Tate tate du kapele
Ta ble tata me kordele

Ti ble tata qe te gjitha
Qe te jesh ti mo e mira
Me kapele me fustona ti ble tata neser mroma.

Balon Tauke, Balon Tabake
Do morin saten e shkojme sauke

Fustanin qe ta solla mbreme

Fustanin qe ta solla mbreme

Fustanin qe ta solla mbreme,
a s'e vesh moj per hatrin tim.
Fustanin qe ta solla mbreme,
a s'e vesh moj per hatrin tim

Aman a s'e vesh moj per hatrin tim,
se jam rriture jetim,
Aman a s'e vesh moj per hatrin tim,
se jam rriture jetim

Fustanin o me lule shume,
a s'e vesh moj per hatrin tim.
Fustanin o me lule shume,
a s'e vesh moj per hatrin tim.

Aman a s'e vesh moj per hatrin tim,
se jam rriture jetim
Aman se jetim jam rriture,
me kulac moj te siture.

Copyright © 2005 - 2008 - Albanian Mp3 - is proudly powered by Blogger
Ky Blog eshte fuqizuar nga stafi Albanian Mp3, qdo material ne kete blog eshte plotesish i lire per tu kopjuar.